Highlights & Lightener kits

Ontdek een natuurlijkere gezondere manier om je haar thuis blond te maken met onze Tints of Nature 3 in 1 Lightener Kit. Speciaal samengesteld, vrij van ammonia en boordevol natuurlijke en biologische ingrediënten om uw haar te voeden, te verzorgen en te beschermen tijdens het ontkleurproces.

De Tints of Nature Lightener Kit is veganistisch, dierproefvrij en is ontworpen om medium bruin tot blond haar lichter te maken met 4 tot 7 tinten.
Deze salon geformuleerde kit bevat alles wat u nodig heeft om uw haar thuis te blonderen.

Highlights & Lightener kits

Tints of Nature biedt tevens een overzichtelijke lijn aan hoogwaardige effectieve shampoos, treatments en conditioners. Deze producten bevatten geen Sodium Chloride (zout) en agressieve sulfaten, die uw haar uitdrogen en kleur doen vervagen. In plaats daarvan zijn zij vervaardigd met de nieuwste natuurlijke ingrediënten en geselecteerde gecertificeerde biologische extracten en zijn pH gebalanceerd voor uitstekende resultaten.

Tints of Nature Hydrate Shampoo herstelt en beschermt het haar. Het zit boordevol natuurlijke proteïnen, geselecteerde biologische ingrediënten en heeft een natuurlijke UV filter. Wanneer u deze shampoo gebruikt op gekleurd haar kan kleurvervaging worden voorkomen!

Tints of Nature Sulphate-Free Shampoo* zorgt voor een zachter alternatief doordat gebruik wordt gemaakt van natuurlijke schuimende ingrediënten, vitamine B5, natuurlijke proteïnen en plantaardige aminozuren voor een vriendelijke, niet-irriterende wasbeurt.

Tints of Nature Scalp Treatment helpt irritatie en ontsteking van de hoofdhuid te reduceren dankzij de natuurlijke en gecertificeerde biologische extracten. Het geeft een kalmerend en verzachtend effect.

Tints of Nature Hydrate Treatment* is ideaal voor droog en beschadigd haar. Het voedt en herstelt het haar met een dieper glanzend resultaat en een gezondere conditie.

Tints of Nature Hydrate Conditioner* is ontwikkeld met Iers zeewier extract en van planten afkomstige ingrediënten die zorgen voor een diepe prachtige glans en voor zijdezacht haar.

Tints of Nature Seal & Shine is een spray-on, leave-in conditioner die rijk is aan kruiden en natuurlijke conditionerende ingrediënten.